Вино и театар, две уметности со многу сличности

Денес, на 27миот ден од третиот месец во годината актерите ширум светот го слават светскиот Ден на театарот, врвната уметност која по многу нешто е слична со процесот на создавање …

Вино и театар, две уметности со многу сличности Прочитај повеќе