Неделен ручек: Телешки шницли во бело вино

Неделите се совршени за вкусен ручек во кој ќе уживате со семејството, пријателите саканите… За оваа недела Ви предлагаме телешки шницли во бело вино кои ќе Ве воодушеват. За ова …

Неделен ручек: Телешки шницли во бело вино Прочитај повеќе