Зошто жените сакаат чаша вино пред секс?

Загриженоста за изгледот кога ќе ја симнат облеката од себе или за да ја зголемат самодовербата, која е причината поради која најголемиот дел од жените сакаат неколку чаши вино пред …

Зошто жените сакаат чаша вино пред секс? Прочитај повеќе