Tikveš Chateaux & Domainеs претставени на најголемиот саем за вино ProWein 2019

Винарската визба „Тиквеш“ вo најдобро светло се претстави на најголемиот светски саем за вино – „Провајн“ (ProWein 2019), кој по 25-ти пат годинава се одржува во Дизелдорф, Германија, од 17-ти …

Tikveš Chateaux & Domainеs претставени на најголемиот саем за вино ProWein 2019 Прочитај повеќе