Виното е ефикасен лек и против астма и останати белодробни заболувања

Според Државниот Универзитет во американската сојузна држава Џорџија, црвеното вино е ефикасен лек против астма, белодробни заболувања и воспаление на средното уво. Имено, ресвератролот, состојка што ја има во грозјето, …

Виното е ефикасен лек и против астма и останати белодробни заболувања Прочитај повеќе