Среќен роденден боему

На човекот кој токму во виното најде инспирација и имагинација да ја создаде винотика, и кој како искусен винар успеа да направи врвна купажа од различни личности, темпераменти, енергии и …

Среќен роденден боему Прочитај повеќе