Вино наместо вода на најлудиот вински маратон во светот

Чаша врвно француско вино, сирење и остриги како освежување консумираат маратонците кои и годинава ќе трчаат помеѓу лозoвите насади во Франција, поточно во винско Бордо, на еден од најспецифичните маратони кои …

Вино наместо вода на најлудиот вински маратон во светот Прочитај повеќе