Италијанско правило број 1: Не пијте вино за да се опиете

Италија важи за прекрасна земја со богата култура, топол народ, висока мода, вкусна храна и врвни вина. Кој не би сакал да живее на такво место?! Италијанскиот начин на живот …

Италијанско правило број 1: Не пијте вино за да се опиете Прочитај повеќе