Вино и скара, перфектна првомајска комбинација

Со ќебапи, колбаси, крилца, плескавици, кременадли, вешалици и се она што е стандарден дел од првомајската скара, најчесто сите преферираат грч студено, ако нема и топло, пиво. Генерално, пивото служи …

Вино и скара, перфектна првомајска комбинација Прочитај повеќе