Магично дружење со вината од винарија „Лазар“ во винскиот бар „Форца“

Винскиот бар и ресторан „Форца“ минатиот четврток продолжи со традицијата на промоција и негување на винската култура. Гостите имаа можност да се запознаат со најновата винарија во Македонија, винирајата „Лазар“, …

Магично дружење со вината од винарија „Лазар“ во винскиот бар „Форца“ Прочитај повеќе