Тајванско студио креираше флексибилен држач за вино

Тајванското студио „Лин“ го дизајнираше „ДЕК“ – флексибилниот држач за вино и за чаши наменети за вино со цел да биде корисен и практичен. Креиран е од два дела што …

Тајванско студио креираше флексибилен држач за вино Прочитај повеќе