Се подготвува третиот земјоделски саем „Винотек 2017“

На 27 и 28 април, Кавадарци по трет пат ќе биде домаќин на земјоделскиот саем „Винотек 2017“. За разлика од претходните години кога саемот се случуваше на градскиот плоштад, годинава …

Се подготвува третиот земјоделски саем „Винотек 2017“ Прочитај повеќе