Фудбалската приказна на винарот од Бордо

Во најголемата светска винска претстолнина се е во знакот на виното, па дури и неговото височество фудбалот. Но, кога ќе спојат двете најголеми страсти, тогаш магијата е волшебна. Ова сигурно …

Фудбалската приказна на винарот од Бордо Прочитај повеќе