„Тиквеш“ бележи раст на продажбата на вино на македонскиот пазар

Најпознатиот македонски производител на вина „Тиквеш“ лани успеа да ја зголеми добивката за три пати (300 отсто) во однос на 2015 година, покажуваат податоците од консолидираните биланси што ги објави …

„Тиквеш“ бележи раст на продажбата на вино на македонскиот пазар Прочитај повеќе