Втор ден од вино викендот во Штип

Намалување на ризикот од остеопороза кај жените, намалување на ризикот од дијабетес тип 2, но и на ризикот од појава на деменција – ова се само дел од бројните придобивки …

Втор ден од вино викендот во Штип Прочитај повеќе