Тиквешијата добива изложбен центар за вино и туризам

Тиквешијата добива изложбен центар за вино, туризам и меѓународен кластер за вински туризам. Преку програмата ИПА 2 за прекугранична соработка Македонија – Грција, одобрен е проект вреден 584 илјади евра. …

Тиквешијата добива изложбен центар за вино и туризам Прочитај повеќе