ФОТО: Отворена првата винотека на винаријата „Гоце Делчев – Тиквеш“

Седум дена по отворањето на првата винотека на ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“. Можеби недоволно време да се сумираат сите впечатоци, да се прераскажат сите преубави моменти, и да се …

ФОТО: Отворена првата винотека на винаријата „Гоце Делчев – Тиквеш“ Прочитај повеќе