Празничниот викенд залијте го со виното Суво Горско Бело од „Гоце Делчев – Тиквеш“

За празничниот викенд кој ни ги најавува Велигденските празници Ви го предлагаме виното Суво Горско Бело од винаријата „Гоце Делчев – Тиквеш“, кое според своите карактеристики и шрепораки за комбинација …

Празничниот викенд залијте го со виното Суво Горско Бело од „Гоце Делчев – Тиквеш“ Прочитај повеќе

Делата на Душко Стефанов промовирани на Саемот на книгата во Скопје

По долги години, Кавадарци конечно доби свое место на саемот на книгата кој годинава од 4 до 10 април се оддржува во Скопје, а со самото тоа и можност за …

Делата на Душко Стефанов промовирани на Саемот на книгата во Скопје Прочитај повеќе