Со оган на сред лозје, швајцарите ги чуваат своите лозови насади

Швајцарските лозари секоја година ги имаат истите проблеми како и нашите, да се соочат со ниските пролетни температури, особено во ноќните часови и да заштитат своите лозови насади. Иако борбата …

Со оган на сред лозје, швајцарите ги чуваат своите лозови насади Прочитај повеќе