Винаријата „Езимит“ и МОБ заедно ќе го слават Пучини

Под мотото „Го славиме Пучини“, Македонската опера и балет ќе ја одбележи 160 годишнината од раѓањето на големиот италијански композитор – Џакомо Пучини. Оваа година, официјално, Винаријата Езимит се вклучува …

Винаријата „Езимит“ и МОБ заедно ќе го слават Пучини Прочитај повеќе