Јапонската амбасадорка воодушевена од Тиквешијата и македонските вина

Во едно од своите интервјуа, Ханеда потенцира дека виното од Тиквешијата е многу убаво, и би било фантастично доколку може да се најде на јапонскиот пазар. „Јапонците досега главно пиеја …

Јапонската амбасадорка воодушевена од Тиквешијата и македонските вина Прочитај повеќе