Наскоро, на аукција три шишиња вино од 1774 година

На аукција во Франција наскоро ќе бидат понудени три шишиња вино „Арбоа“ од 1774 година. Се верува дека ова е меѓу најстарите вина на светот. Аукциската куќа „Жира еншере“ проценува …

Наскоро, на аукција три шишиња вино од 1774 година Прочитај повеќе