Здружението „Вина од Македонија“ ја поздрави одлуката за укинување на ограничувањата за продажба на алкохол

Здружението „Вина од Македонија“ во кое членуваат најголемите производители и извозници на вино во земјата, ја поздравува одлуката на Владата

Read more