Македонците на вината и ракијата од ВВ „Тиквеш“ месечно трошат 1 милион евра

Македонците пијат вина и ракии од „Тиквеш“ за еден милион евра месечно, покажуваат официјалните податоци за првиот квартал годинава во кој најголемата домашна винарија има раст на продажбата дома и …

Македонците на вината и ракијата од ВВ „Тиквеш“ месечно трошат 1 милион евра Прочитај повеќе