Бишоф на 570 километри од Кавадарци

Откако во 2004та година за прв пат започна да вози точак на брегот на Хрватска, германскиот велосипедист Пјер Бишоф 14 години подоцна повторно се враќа на Балканот, кој овој пат …

Бишоф на 570 километри од Кавадарци Прочитај повеќе