Видео: Потсетување на велосипедската парада со Пјер Бишоф

И по една недела, сеуште сме под импресии од неверојатното дружење со Пјер Бишоф, германскиот екстремен велосипедист кој во рамките на својата Синалко турнеа минатиот вторник пристигна во Кавадарци. Бишоф, …

Видео: Потсетување на велосипедската парада со Пјер Бишоф Прочитај повеќе

ВВ „Тиквеш“ ќе ги стипендира најдобрите ученици од СОЗШУ „Ѓорче Петров“

Винарската визба „Тиквеш“ ќе стипендира ученици кои од средното општинско земјоделско шумарско училиште „Ѓорче Петров“ од Кавадарци кои ќе се истакнат во целокупниот наставен процес, а кои имаат посебен афинитет …

ВВ „Тиквеш“ ќе ги стипендира најдобрите ученици од СОЗШУ „Ѓорче Петров“ Прочитај повеќе