Кавадарци му посака топло добредојде на Пјер Бишоф

По повеќе од 13 часови поминати на велосипед, во кои ги почуствува сите годишни времиња, но и ненамерно виде многу поголем дел од Македонија, германскиот велосипедист Пјер Бишоф уморен од …

Кавадарци му посака топло добредојде на Пјер Бишоф Прочитај повеќе