Фотографијата на Пјер Бишоф со македонското знаме го обиколи светот

Македонските убавини, кавадаречкото гостопримство, незаборавниот пречек, и велосипедската парада во која учествуваа повеќе од 300 велосипедисти очигледно оставија длабок траг

Read more