Фото сторија: Пјер Бишоф во Кавадарци – Епизода 1

Германскиот велосипедист Пјер Бишоф во вторникот и средата престојуваше во Кавадарци, а во негова чест беа оддржани две велосипедски паради и пригодна програма. Во наредните три дена, ќе споделиме повеќе …

Фото сторија: Пјер Бишоф во Кавадарци – Епизода 1 Прочитај повеќе