Некогашниот супермодел Кристи Бринкли го промовираше својот нов вински бренд

Освен што сеуште привлекува внимание со својот фантисчен изглед, некогашниот супермодел Кристи Бринкли го освојува светот и со својот нов вински бренд, Беилисима. 64 годишната Бринкли, која во текот на …

Некогашниот супермодел Кристи Бринкли го промовираше својот нов вински бренд Прочитај повеќе