Признание за Alexandria Cuvée (rosé) 2017 на Тиквеш од Le Mondial du Rosé

На адресата на винарската визба „Тиквеш“ пристигна уште едно значајно признание од најважните вински натпревари во светот. Овојпат, признанието доаѓа од специјализираниот натпревар за розе вина во Франција – Le …

Признание за Alexandria Cuvée (rosé) 2017 на Тиквеш од Le Mondial du Rosé Прочитај повеќе