Во среда, вечерно дружење со вината на Стоби во Барбакан Бистро Бар

Винаријата „Стоби“ и Барбакан Бистро Бар Скопје Ви го најавуваат третото издание на Stobi Night @ Barbakan Bistro Bar. Среда по 21:00 часот, вечерно дружење залиено со вината на Стоби по …

Во среда, вечерно дружење со вината на Стоби во Барбакан Бистро Бар Прочитај повеќе