Високи оцени за вината на „Стоби“ од еминентниот вински магазин „Wine Advocate“

Три вина на винаријата „Стоби“ добија многу високи оценки од еден од највлијателните вински критичари во светот, Марк Скваерс, во рецензиите кои ги објави еминентниот вински магазин „Wine Advocate“ на …

Високи оцени за вината на „Стоби“ од еминентниот вински магазин „Wine Advocate“ Прочитај повеќе