Иванов им подари вина на регионалните државници брендирани со нивните имиња

По завршувањето на Состанокот на лидерите од Процесот Брдо Бриони во петокот вечерта, во хотелот Парк, претседателот Иванов беше домаќин на вечерата за претседателите и нивните делегации. На вечерата присуствуваа …

Иванов им подари вина на регионалните државници брендирани со нивните имиња Прочитај повеќе