Зошто не треба да комбинирате црвено вино и риба?

Научничите објаснуваат зошто црвеното вино не се комбинира со риба. Јапонските истражувачи докажале дека не се работи само за гастрономски бон-тон, туку постои научно објаснување зошто црвените вина се препорачуваат …

Зошто не треба да комбинирате црвено вино и риба? Прочитај повеќе