Во Прокупље за прв пат се оддржаа денови на прокупецот

Во организација на Здружението на граѓани „Волимо Јастребац“, во саботата, 1 декември во Прокупље, Србија, се оддржа земјоделско-туристичката манифестација „Денови на прокупецот“. Посетителите на оваа манифестација имаа можност да се …

Во Прокупље за прв пат се оддржаа денови на прокупецот Прочитај повеќе