Монтевидео, фудбал, танго и врвно вино

Монтевидео е град кој откако еднаш ќе го посетите, ќе посакате да го посетите уште многу пати. Неслучајно го нарекуваат градот на виното, тангото и фудбалот… Градот Монтевидео е откриен …

Монтевидео, фудбал, танго и врвно вино Прочитај повеќе