Во Кавадарци се дегустираа млади вина од домашни производители

Здружението „Винотек“ и годинава е еден од најголемите промотори на малите домашни винари, овозможувајќи им на фестивалот за младо вино „Тиквешија 2018“ да го промовираат своето вино пред потрошувачите. На …

Во Кавадарци се дегустираа млади вина од домашни производители Прочитај повеќе