Тиквешки вински пат води кон развој на винскиот туризам

Во Росоман почнаа обуките за користење сопствени ресурси за развој на туризам и бизниси во рамки на проектот „Еногастрономски пат низ Тиквешијата“ што го спроведува Фондацијата „Тиквешки вински пат” со …

Тиквешки вински пат води кон развој на винскиот туризам Прочитај повеќе