Вино и секс за долг живот

Луѓето со потекло од Окинава имаат најдолг животен век и неретко живеат повеќе од 100 години. Еве која е нивната тајна. Религиозните луѓе живеат подолго Религиозните луѓе живеат до 6 …

Вино и секс за долг живот Прочитај повеќе