Кожувчанка ДОО донираше 120 амбиентални прочистувачи на воздух

Премногу причини да се чувствувам достојно денес. Фондацијата Никола Јанчев е основана со цел Кавадарци да прерасне во хумана заедница во кој секој секому помага, заедница во која жителите ќе …

Кожувчанка ДОО донираше 120 амбиентални прочистувачи на воздух Прочитај повеќе