Во сабота во Кавадарци, фестивал на младо домашно вино

Во организација на здружението „Винотек“, во сабота, 8 декември, во стаклената сала на Ангро Промет Тиквешанка ќе се оддржи фестивал на младо вино. На фестивалот своите вина од годинешната реколта …

Во сабота во Кавадарци, фестивал на младо домашно вино Прочитај повеќе