Сте ли за чаша зелено вино со масло од канабис?

Новото зелено вино Green Sauvignon Blanc, се пушти во продажба пред празнично. Содржи 9,5 проценти алкохол и е познато како Winabis со инфилтрирано масло од канабис. Се продава од интернет- …

Сте ли за чаша зелено вино со масло од канабис? Прочитај повеќе