Тиквеш ја презентираше моќта на македонскиот тероар

По Винодонија, винарската визба „Тиквеш“ очекувано беше дел и од белградскиот „Салон на виното“ што се одржа во хотелот „Хајат“, каде освен со своите вина вниманието го привлече и со работилницата „Тиквеш …

Тиквеш ја презентираше моќта на македонскиот тероар Прочитај повеќе