Интервју: ВВМ „ГД-Тиквеш“ со ребрендирана Вирго линија и прво барикно вино ќе ја дочека 2019та година

„Винодонија 2018“ по трет пат ги оправда очекувањата на сите оние за кои виното е многу повеќе од пијалок. Освен што можеа да се дегустираат различни вина од домашни и …

Интервју: ВВМ „ГД-Тиквеш“ со ребрендирана Вирго линија и прво барикно вино ќе ја дочека 2019та година Прочитај повеќе

Вината на градоначалникот на Солун во фокусот на винскиот саем

Вината на градоначалникот на Солун, Јанис Бутарис беа во фокусот на посетителите на годинешното издание на винскиот саем кој се оддржа во Солун, кое и годинава помина без учество на …

Вината на градоначалникот на Солун во фокусот на винскиот саем Прочитај повеќе