Интервју со винарија „Бади“: Каберне Совињон од доцна берба е нашата гордост

„Винодонија 2018“ по трет пат ги оправда очекувањата на сите оние за кои виното е многу повеќе од пијалок. Освен што можеа да се дегустираат различни вина од домашни и …

Интервју со винарија „Бади“: Каберне Совињон од доцна берба е нашата гордост Прочитај повеќе