Со измени во Законот за вино ќе се стимулираат семејните винарии

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, денеска одржа работен состанок со претставници од лозаро-винарскиот сектор на кој што се дискутираше за подготовка на Законот за изменување и дополнување …

Со измени во Законот за вино ќе се стимулираат семејните винарии Прочитај повеќе