ВВ „Тиквеш“ ги претстави првите четири вина произведени на сопствениот посед во Франција

Винарската визба „Тиквеш“ ги донесе на македонскиот пазар првите четири вина произведени во француската винарница „Château de Gourdon“, која од ноември 2018-та година е дел од „Тиквеш“. Тоа се премиум …

ВВ „Тиквеш“ ги претстави првите четири вина произведени на сопствениот посед во Франција Прочитај повеќе