Росоман добива центар за храна, вино и туризам

Старото училиште во Росоман се реновира и ќе стане центар за храна, вино и туризам. Преадаптирањето на старата училишна зграда во туристичко катче е дел од проект за прекугранична соработка …

Росоман добива центар за храна, вино и туризам Прочитај повеќе