Виното главна жртва на заладените односи помеѓу Грузија и Русија

Москва издаде забрана за увоз на најпознатите производи на Грузија, откако минатата недела избија протести во Тбилиси по обраќањето на руски пратеник на седницата на грузискиот парламент, со што повторно …

Виното главна жртва на заладените односи помеѓу Грузија и Русија Прочитај повеќе